Prijava

 
 
 

Poziv Ministrstva za vključitev v nacionalno bazo študentov zdravstvenih strok

02.11.2020

Spoštovani študenti,

na poziv Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport vam posredujemo prošnjo, da se pridružite nacionalni bazi študentov zdravstvenih strok (medicina, zdravstvena nega, fizioterapija, delovna terapija...), kjer se registrirane študente redno obvešča o (nujnih) potrebah v zdravstvenih ustanovah in socialnovarstvenih zavodih.

V bazo se prijavite preko obrazca: 

V primeru, da se boste vključili v delo v zdravstvenih in socialnovarstvenih zavodih v tem času, o tem obvestite g. Gorazda Laznika, viš. pred., ki vas bo obvestil o vaših obveznostih, v kolikor boste iz naslova opravljenega dela zaprosili za priznavanje kliničnega usposabljanja (priznavanje bo možno, če se bo študentsko delo prekrivalo s kompetencami, ki jih naj bi študenti pridobili na predvidenih področjih kliničnega usposabljanja). Na g. Laznika se obračate tudi v primeru, da boste potrebovali pomoč in svetovanje glede težav, s katerimi se boste srečevali pri opravljanju dela v kriznih razmerah.

Opozarjamo, da ne glede na vašo odločite za pomoč v kriznih razmerah, ostaja vaša dolžnost izpolnjevanje študijskih obveznosti v skladu s študijskim programom. V primeru, da urnika dela in študijskih obveznosti ne boste mogli uskladiti, se morate o tem pravočasno (predhodno) dogovoriti s posameznim nosilcem predmeta, s katerim boste uskladili ustrezno nadomeščanje izpuščenih študijskih obveznosti, v kolikor bo to mogoče.

 
 
 
SPLOŠNO

Univerza v Novem mestu
Knjižnica
E-učilnica

Novice
Dogodki
Konference

O FAKULTETI

Predstavitev fakultete
Organiziranost fakultete
Pravni akti in etični kodeks
Informacije javnega značaja
Raziskovalna dejavnost
Mednarodno sodelovanje
Revija
Kontakt

ŠTUDENTI

Prijava
Referat za študijske zadeve
Študijski koledar

ŠTUDIJ

Vpis
Alumni klub
Študentski svet
Karierni center
Tutorstvo
Komisije

ŠTUDIJSKI PROGRAMI

Program 1. stopnje
Program 2. stopnje
Program 3. stopnje

KONTAKTNI PODATKI

Univerza v Novem mestu
Fakulteta za zdravstvene vede
Na Loko 2, 8000 Novo mesto
+386 7 393 00 30 (dekanat)
+386 7 393 00 18 (referat)
Davčna št.: 82193592
Matična št.: 2333929
TR: 0315 0100 0476 893
IBAN: SI56 0315 0100 0476 893
SWIFT: SKBASI2X

  

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.