revija_jhs.jpg

REVIJA ZA ZDRAVSTVENE VEDE
Fakulteta za zdravstvene vede Novo mesto
ISSN 2350-3610

 

 

 

 

 

 

Revija za zdravstvene vede (Journal of Health Sciences) je namenjena vsem poklicnim skupinam v zdravstvu, visokošolskim učiteljem in strokovnim sodelavcem, ki izobražujejo za zdravstvene poklice, mentorjem v praksi, raziskovalcem zdravstvenih ved, menedžerjem, ki vodijo različne organizacijske sisteme v zdravstvu in vsem, ki jih področje zdravstvenih ved zanima.

 
Revija obravnava interdisciplinarne vsebine z naslednjih področij: zdravstvene vede, zdravstvena vzgoja, informatika, komunikacija, kakovost, etika, organizacija in vodenje v zdravstvu, raziskovalno delo v zdravstveni negi in drugih zdravstvenih vedah, zdravstvena in socialna zakonodaja, pacientove pravice, novosti v medicini in zdravstvu, nove metode, tehnike in pristopi pri obravnavi pacientov, njihovo uvajanje v prakso in izkušnje pri njihovi uporabi.
 
Glavni uredniški cilj je zagotoviti kakovostne znanstvene, strokovne in druge članke s področja zdravstva, ki so zanimivi za teoretike in praktike.
 
Revija izhaja dvakrat letno. Vabimo Vas, da nam posredujete svoje prispevke (v skladu z navodili, objavljenimi v prvi številki revije).
 
Revija za zdravstvene vede je uvrščena na seznam revij ARRS, ki niso vključene v mednarodne bibliografske baze podatkov,
se pa upoštevajo pri kategorizaciji znanstvenih publikacij.
 
S spoštovanjem,
 
dr. Bojana Filej
glavna in odgovorna urednica
 

NAVODILA AVTORJEM

NAROČILNICA

 

STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani (izbriši piškotke). Več o piškotkih.