Študijski program - 2. stopnja

 

Magistrski študijski program Vzgoja in menedžment v zdravstvu je namenjen razvoju kariere medicinskih sester in drugih zdravstvenih delavcev. Pomemben del programa je namenjen razvoju kompetenc za znanstveno-raziskovalno delo, izobraževanje, menedžment in organizacijo v zdravstvu.
Program se izvaja od študijskega leta 2010/2011 kot izredni študij.

Vzgoja in menedžment v zdravstvu - čistopis programa

 

POGOJI ZA VPIS IN MERILA ZA IZBIRO OB OMEJITVI VPISA

Pogoji za vpis v 1. letnik:
• diploma visokošolskega študijskega programa prve stopnje s področja zdravstvene nege (v obsegu 180 KT),
• diploma visokošolskega študijskega programa s področja zdravstvene nege pred novelo ZViS (Uradni list RS, št. 63/04),
• diploma visokošolskega študijskega programa prve stopnje z drugih sorodnih strokovnih področij (medicina, dentalna medicina, babištvo, delovna terapija, fizioterapija, ortopedska tehnika, sanitarno inženirstvo, radiološka tehnologija, socialno delo). Kandidati iz navedenih študijskih programov morajo pred vpisom opraviti študijske obveznosti, ki so bistvene za nadaljevanje študija v programu vzgoja in menedžment v zdravstvu. Obveznosti se določijo glede na razliko v študijskih programih in obsegajo od 10 do 60 KT. Kandidati jih morajo opraviti v fakulteti pred vpisom (z vključitvijo v študij na prvi stopnji ali z vključitvijo v programe za izpopolnjevanje ali z opravljenim izpitom).

STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani (izbriši piškotke). Več o piškotkih.