« nazaj

Študenti Univerze v Novem mestu Fakultete za zdravstvene vede v Srebrnem dvoru izvedli zdravstveno delavnico »Socialni servis«

V četrtek, 4. 4. 2019, je študentka 3. letnika Anita Zajmi v Srebrnem dvoru izvedla dvourno zdravstveno delavnico »Socialni servis«. V prvem delu je 16 udeležencem delavnice predstavila oblike socialnovarstvene pomoči in jih na kratko opisala, nato je predstavila osnovne značilnosti in prednosti socialnovarstvene pomoči, se osredotočila na storitve socialnega servisa, jim podala informacije o izvajanju socialnega servisa na ravni občine in o načinu dostopa do usposobljenih oskrbovancev ter o intervencijah, ki  jih le ta izvaja. Na koncu se je razvila živahna razprava.
Delavnica je del izvajanja projekta Center aktivnosti - Srebrni dvor, ki je sofinanciran v okviru izvajanja Strategije LAS Dolenjska in Bela krajina iz sredstev Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.
 

Galerija

STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani (izbriši piškotke). Več o piškotkih.