« nazaj

DNEVI ODPRTIH VRAT NA FAKULTETI ZA ZDRAVSTVENE VEDE UNIVERZE V NOVEM MESTU

UNM FZV v času od 29. do 31. januarja 2019 organizira Dneve odprtih vrat za dijake, učence in ostalo zainteresirano javnost v času med 7.30 in 10.00. Fakulteta nudi študentom prijazno in sodobno izobraževalno in raziskovalno okolje ter jim omogoča mednarodno mobilnost, zato bomo ponudili informacije o vseh naših študijskih programih na vseh stopnjah izobraževanja. Poleg programa zdravstvena nega bomo predstavili tudi nov študijski program fizioterapija, ki ga bomo zaželi izvajati s prihajajočim študijskim letom. Tekom dneva se lahko udeležite aktivnosti in delavnic s področja zdravstvene nege starostnika, zdravstvene nege otroka, mikrobiološke diagnostike ipd.

Zaposlitev na področju zdravstvene nege in drugih poklicev v zdravstvu odlikuje skrb za sočloveka in prinaša veliko osebnega zadovoljstva. Še posebej vabljeni dijaki in osnovnošolci, ki ste pred odločitvijo o svoji nadaljnji karierni poti.

Prijazno vabljeni!

 

STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani (izbriši piškotke). Več o piškotkih.