Prijava

 
 
 

Novice

 
Razvrsti po:
 
 • UKREPI ZARADI COVID-19

  18.03.2020

  Glede na trenutno situacijo v zvezi z novim koronavirusom COVID-19 vam sporočamo, da Univerza v Novem mestu tudi v naslednjem tednu, od 16. marca DO PREKLICA, prekinja izvajanje vseh oblik pedagoškega dela neposredno na fakultetah in jih nadomešča z različnimi oblikami e-študija. Omejijo se tudi vse ostale oblike osebne komunikacije vključno z govorilnimi urami in se nadomestijo z e-komunikacijo (telefon, e-pošta, video sestanki …). O ukrepih v prihodnje boste obveščeni na tej spletni strani. Študentom in zaposlenim svetujemo, da redno spremljajo spletne strani Univerze v Novem mestu in njenih članic in Nacionalnega instituta za javno zdravje ter da ravnajo samozaščitno in odgovorno. Rektorat Univerze v Novem mestu
  Preberi več
   
 • OZRK Novo mesto prosi za pomoč

  15.03.2020

  Posredujemo vam prošnjo OZRK Novo mesto za pomoč v sedanji situaciji. Ob tem želimo poudariti, da je odločitev o sodelovanju vaša osebna odločitev.
  Preberi več
   
 • KORONAVIRUS!!!

  28.02.2020

  Vsi zaposleni in sodelavci, ki ste se v zadnjih 10 dnevih zadrževali v Italiji ali ste bili v tem času v drugih krajih zunaj Evrope, kjer je znano, da obstaja epidemija koronavirusa, ostanite naslednjih 14 dni doma ne glede na svoje počutje. O tem pisno po e-pošti obvestite svojega delodajalca, ki bo vašo odsotnost ustrezno evidentiral, in svojega osebnega zdravnika. Študenti naj o tem pisno po e-pošti obvestijo referat za študentske zadeve. Če se v tem času pojavijo znaki, ki kažejo na okužbo s koronavirusom (povišana telesna temperatura, kašelj, občutek pomanjkanja zraka, težko dihanje), o tem po telefonu ali elektronski pošti obvestite svojega izbranega zdravnika. Ne hodite v ambulanto nenapovedano, da ne boste okužili še drugih. Zdravstvena služba je o ukrepih ob sumu na okužbo s koronavirusom obveščena in nanjo dobro pripravljena. Če v 14 dneh ne boste zboleli (kar je zelo verjetno), se lahko vrnete v službo oz. k organiziranim študijskim aktivnostim. Svetujemo tudi, da obvestite študente, profesorje ali poslovne partnerje iz bolj ogroženih držav, da svoj obisk do nadaljnjega odložijo.
  Preberi več
   
 • DAN ZA SPREMEMBE 2020!

  24.02.2020

  VABILO NA POGOZDOVANJE V MESTNI HOSTI 4. april 2020. V prostovoljski akciji bomo pomladili gozd v Mestni hosti v Cegelnici.
  Preberi več
   
 • Nov projekt: Fitokmetije

  09.12.2019

  UNM FZV je v mesecu oktobru 2019 pričela z izvajanjem projekta z naslovom Razvoj in uvajanje usposabljanja o zdravilnih rastlinah na učnih kmetijah – FITOKMETIJE.
  Preberi več
   
 • Vloga mentorja pri soočanju študenta zdravstvene nege z oskrbo pacienta ob zaključku življenja

  02.12.2019

  28. novembra 2019 je na Fakulteti za zdravstvene vede, Univerze v Novem mestu potekalo strokovno izobraževanje mentorjev, ki v kliničnem okolju mentorirajo študente na kliničnem usposabljanju. Tema letošnjega izobraževanja je bila »Vloga mentorja pri soočanju študenta zdravstvene nege z oskrbo pacienta ob zaključku življenja«, ob tej priložnosti pa je izšel tudi e-priročnik za klinične mentorje.
  Preberi več
   
 
Prvi34567ZadnjiVsi
 
 
SPLOŠNO

Univerza v Novem mestu
Knjižnica
E-učilnica

Novice
Dogodki
Konference

O FAKULTETI

Predstavitev fakultete
Organiziranost fakultete
Pravni akti in etični kodeks
Informacije javnega značaja
Raziskovalna dejavnost
Mednarodno sodelovanje
Revija
Kontakt

ŠTUDENTI

Prijava
Referat za študijske zadeve
Študijski koledar

ŠTUDIJ

Vpis
Alumni klub
Študentski svet
Karierni center
Tutorstvo
Komisije

ŠTUDIJSKI PROGRAMI

Program 1. stopnje
Program 2. stopnje
Program 3. stopnje

KONTAKTNI PODATKI

Univerza v Novem mestu
Fakulteta za zdravstvene vede
Na Loko 2, 8000 Novo mesto
+386 7 393 00 30 (dekanat)
+386 7 393 00 18 (referat)
Davčna št.: 82193592
Matična št.: 2333929
TR: 0315 0100 0476 893
IBAN: SI56 0315 0100 0476 893
SWIFT: SKBASI2X

  

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.